In deze workshop leer je op een laagdrempelige manier de basisvaardigheden van meditatie en om meer op je intuïtie te vertrouwen. De workshop is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring met meditatie.

Van oudsher wordt meditatie al gebruikt om lichaam en geest tot rust te brengen. Niet zonder reden, omdat ons eigen denken en emoties vaak zorgen voor spanning. Met meditatie pak je onrust op een effectieve manier bij de bron aan. En het mooie daarvan is dat je er niks anders voor nodig hebt dan je eigen aandacht!

Intuïtie is iets wat we allemaal hebben. Je zou het kunnen omschrijven als iets weten zonder dat je direct weet hoe je het weet. Intuïtie is iets wat we vaak het beste op kunnen merken als we ontspannen zijn. Zo kan meditatie helpen om meer in contact te komen met intuïtieve informatie die helpt richting te geven aan je leven.  

Deze workshop wordt gegeven door Marcus Zeven-Jansen van mindfulnessleren.nl . Hij  werkt in zijn eigen praktijk als mindfulness- en heartfulness-trainer en als personal coach.

Datum: dinsdag 25 juni 2024
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154

Aanmelden voor 17 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Deze workshop is gratis toegankelijk voor mensen met een beperking.

 

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer